ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η BGM OMD είναι μέλος της OMD Worldwide, του πιο καινοτόμου δικτύου media μάρκετινγκ και του Ομίλου Omnicom, του παγκόσμιου ηγέτη παροχής υπηρεσιών μάρκετινγκ και επικοινωνίας με έδρα την Νέα Υόρκη (OMC:NYSE).

Μέσα από τη συνεχή εξέλιξη των συστημάτων και των διαδικασιών μας προσφέρουμε μεγιστοποίηση των πωλήσεων και της αποδοτικότητας της επένδυσης των διαφημιζόμενων που μας εμπιστεύονται.  Οι βασικές μας αξίες, όπως εκτίμηση, αυτογνωσία, διαφάνεια, διευκόλυνση ανοικτών διαδικασιών, ομαδικότητα, ενθάρρυνση καθορίζουν το πνεύμα συνεργασίας μας και αντιπροσωπεύουν τις κατευθυντήριες αρχές μας.

Είμαστε ήδη 11 χρόνια στην κορυφή,
έχοντας βραβευτεί ως το πιο δημιουργικό,
καινοτόμο και αποτελεσματικό δίκτυο στον κόσμο.

Είμαστε η μόνη εταιρεία media στην Ελλάδα η οποία έχει βρεθεί στην τελική φάση της διαγωνιστικής διαδικασίας του Φεστιβάλ των Καννών (Cannes Lion Festival) και η πλέον πολυβραβευμένη στο Ελληνικό Φεστιβάλ Δημιουργικότητας «ERMIS AWARDS» με 38 βραβεία συνολικά, 3 εκ των οποίων είναι GRAND ERMIS.

Η BGM OMD έχει πιστοποιηθεί ως  Premier Google Partner, μια διάκριση που πολύ μικρό ποσοστό  των συνεργατών της Google έχει κερδίσει, ενώ η ομάδα μας έχει εκπαιδευθεί στα Κεντρικά Γραφεία του Facebook στο Δουβλίνο, στο πλαίσιο του Facebook OMD Ambassador Summit 2016 – ειδικής συνόδου που οργάνωσε το Facebook για τις εταιρείες του δικτύου της OMD.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Οι αλλαγές στον κόσμο των media και της επικοινωνίας είναι ραγδαίες. Ένας κόσμος πιο κατακερματισμένος, πιο προσωπικός, πιο κινητικός από ποτέ!
Η BGM OMD είναι εδώ, εκφράζει και διαχειρίζεται το μέλλον των media με επιδεξιότητα, δίνοντας το έναυσμα για την πραγμάτωση των στόχων των πελατών της.

Η πρότασή μας είναι απλή και άμεση:

Τώρα περισσότερο από ποτέ, πιστεύουμε σε insights που ξεκλειδώνουν
τη δυνητική ζήτηση, σε ιδέες που πυροδοτούν τις επιθυμία των καταναλωτών
και σε αποτελέσματα που επιταχύνουν την επιχειρηματική ανάπτυξη.

Εισάγουμε ένα νέο τρόπο σκέψης και προσέγγισης της διαδικασίας του media planning. Είναι το VISION, το ΟΡΑΜΑ μας, ένα όραμα που επικεντρώνεται στην ενίσχυση της κερδοφόρας ανάπτυξης και θεμελιώνεται σε μια φιλοσοφία που αναδιαμορφώνει τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΗ, ΕΜΠΕΙΡΗ ΚΑΙ ΑΡΤΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΣ
ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ 360° ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΟΥ MARKETING ΚΑΙ ΤΩΝ MEDIA

Η ομάδα μας, αποτελούμενη από έμπειρα και δημιουργικά στελέχη, παράγει ιδέες και δημιουργεί concepts που αναμειγνύουν το παραδοσιακό με το σύγχρονο media planning, ενώ ενσωματώνουν την τεχνολογία, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, ξεφεύγοντας από τα περιορισμένα όρια του χώρου των μέσων ενημέρωσης. Το σύνολο των στελεχών της εταιρείας μας αλλά και το εξειδικευμένο δημιουργικό τμήμα, δεν καινοτομεί μόνο σε νέες και αναδυόμενες πλατφόρμες, αλλά αξιοποιεί κατάλληλα και το σύνολο των παραδοσιακών μεθόδων. Φροντίζουμε να κρατάμε πάντα τους πελάτες μας ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό, μέσα από την ευελιξία και τη συνεχή υποστήριξη της ομάδας των ειδικών μας που διατηρεί πρωτεύοντα ρόλο στη διαδικασία σχεδιασμού. Μάθετε πώς μπορούμε να εισάγουμε έξυπνες ιδέες στην επιχείρησή σας και να συνεισφέρουμε στη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσής σας σήμερα.

H BGM OMD Social, η ομάδα της εταιρείας μας που ασχολείται με το κομμάτι των social media, σας καθοδηγεί στη νέα εποχή της ισχυρής επιρροής των κοινωνικών μέσων δικτύωσης και των αναδυόμενων πλατφορμών επικοινωνίας. Με τους ειδικούς μας συνεργάτες να επικεντρώνονται στη στρατηγική, το social listening, το περιεχόμενο, την ανάλυση των κοινών, τις συνεργασίες με influencers πολλών και διαφορετικών ειδικοτήτων, η BGM OMD διασφαλίζει τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσης και την καθιέρωση μιας ενεργής παρουσίας στο YouΤube, το Τwitter, το Facebook, το Linkedln. Η ακριβής μέτρηση της Κάλυψης και του Engagement κάθε brand διασφαλίζει εξαιρετικά στοχευμένες επιλογές επικοινωνίας. Μάθετε πώς μπορούμε να εισάγουμε έξυπνες ιδέες στην επιχείρησή σας και να συνεισφέρουμε στη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσής σας σήμερα.

Με 1,4 δισεκατομμύρια χρήστες smartphone σε ολόκληρο τον κόσμο, οι καταναλωτές είναι περισσότερο online από ποτέ, με τελείως διαφορετική καταναλωτική συμπεριφορά από ό,τι στο παρελθόν. Η εποχή του display campaign με απλά banners έχει παρέλθει, πλέον συζητάμε για στρατηγικές που αναπτύσσονται με προσεκτικό και πολύ αναλυτικό σχεδιασμό και ανταποκρίνονται στις ανάγκες εξατομίκευσης και προσωπικού engagement. Η ομάδα των ειδικών μας θέτει τις κατευθυντήριες γραμμές για την πραγματοποίηση εφαρμογών και για την υλοποίηση ιδεών που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη διαχείριση του νέου mobile περιβάλλοντος. Συνδυάζουμε καινοτόμες ιδέες, εξαντλούμε τις δυνατότητες που μας προσφέρει η τεχνολογία και αξιολογούμε τις τάσεις των αγορών για να εγγυηθούμε τη δημιουργία και την ευελιξία των προγραμμάτων που προσφέρουμε στους πελάτες μας.
Μάθετε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τη δύναμη του mobile marketing για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση της επένδυσής σας σήμερα.

Το τμήμα Brand Science της εταιρείας μας επεξεργάζεται οικονομετρικά μοντέλα, παρέχει ανάλυση και εξάγει συμπεράσματα σε όλα τα paid, owned και earned κανάλια, έτσι ώστε να διευκολυνθεί η λήψη πολύ στοχευμένων αποφάσεων marketing και επικοινωνίας. Αναδιαμορφώστε τα δεδομένα, τις επιδόσεις των πωλήσεων και κάθε μετρήσιμο μέγεθος καταλήγοντας σε συγκεκριμένες τακτικές που οδηγούν σε άμεση κερδοφορία. Η BGM OMD δίνει απαντήσεις στα πιο σύνθετα ερωτήματα marketing και δημιουργεί για εσάς insights που διαμορφώνουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Μάθετε πώς μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τις προοπτικές της επιχείρησής σας και να επιταχύνουμε τα επιχειρησιακά σας αποτελέσματα σήμερα.

Στην BGM OMD είμαστε αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη των πελατών μας. Το έργο μας ξεκινάει από τη μόνιμη δέσμευσή μας να παρέχουμε ισχυρά insights, να προσφέρουμε πιο έξυπνες ιδέες και να παράγουμε αποτελέσματα που κάνουν τη διαφορά. Προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού μέσων που δίνουν τη δυνατότητα ποσοτικοποίησης και αξιολόγησης πολλών εναλλακτικών χρήσης μέσων μέσα από τα παραδοσιακά κανάλια επικοινωνίας (Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Τύπος, Out-of-Home). Η εμπειρία μας, η τεχνογνωσία και τα συστήματα που αξιοποιούμε, η στρατηγική προσέγγιση και οι σχέσεις με τα μέσα ενημέρωσης εγγυώνται την αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας και την ακριβή απόδοση συγκεκριμένων και προκαθορισμένων κρίσιμων μεγεθών. Η βελτιστοποίηση είναι μια καθημερινή διαδικασία για εμάς, ενώ η σωστή και έγκαιρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων και των ευκαιριών της αγοράς σε συνδυασμό με τη συνεχή έρευνα μεγιστοποιούν την απόδοση της επένδυσης των πελατών μας. Μάθετε πώς μπορούμε να εισάγουμε έξυπνες ιδέες στην επιχείρησή σας και να επιταχύνουμε τα επιχειρησιακά σας αποτελέσματα σήμερα.

CAREERS

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ

H πρώτη μας προτεραιότητα είναι να έχουμε μαζί μας και δίπλα μας τους πιο στρατηγικούς, καινοτόμους, δραστήριους συνεργάτες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας!

BGM OMD

CONTACT US

ΑΘΗΝΑ
ΟΔΟΣ ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ 41-45
141 21, ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ

Tel: 210 6784100, 210 6784200
Fax: 210 6784299
E-mail: [email protected]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΒΑΣ.ΟΛΓΑΣ 142
546 42 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΛΛΑΔΑ

Tel: 2310 842100
Fax: 2310 842051
E-mail: [email protected]

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 000299001000